Kereta Sewa Alor Setar

Kereta Sewa Alor Setar ialah halaman web untuk mempromosikan perkhidmatan kereta sewa di Alor Setar, Kedah. Kami merupakan wakil penyewa kereta sewa di Alor Setar, Kedah.

Kami menyediakan Perkhidmatan Kereta Sewa untuk pelanggan samada individu atau korporat, tempatan mahupun antarabangsa di seluruh daerah di Alor Setar. Kereta sewa kami boleh disewakan secara harian, mingguan mahupun bulanan.






Saturday, March 18, 2017

Kereta sewa di Lapangan Terbang Alor Setar

Sekiranya anda naik flight turun di lapangan terbang alor setar dan mencari Kereta Sewa di Lapangan Terbang Alor Setar? Kami ada menyediakan pelbagai jenis Kereta Sewa di Lapangan Terbang Alor Setar Kedah.


Untuk lihat senarai kereta dan harga boleh ke KERETA SEWA ALOR SETAR AIRPORT

Sunday, March 12, 2017

Wedding Car Alor Setar Kedah

Ada yang nak sewa Wedding Car di Alor Setar Kedah? Kami dari Syarikat Ridho Travel & Tours Sdn Bhd ada menyediakan servis Wedding Car di Alor Setar Kedah untuk pasangan yang ingan berkahwin dengan menaiki kereta idaman kalbu bersama pasangan anda.



Kereta Sewa Untuk Majlis Kahwin di Kedah


Kami sediakan Wedding Car di Alor Setar Kedah beserta pemandu untuk meraikan majlis Raja sehari supaya anda merasakan seperti raja pada hari perkahwinan anda. Mesti kawan dan saudara mara rasa teruja tengok anda menaiki kereta mewah di majlis bersanding.

Sewa Kereta Untuk Majlis Kahwin di Kedah


Pelbagai jenis kereta pilihan untuk disewakan sempena majlis perkahwinan di kedah ini. di musim cuti sekolah biasanya kereta sewa kami akan penuh di booking kerana kereta sewa yang kami sediakan semuanya baru dan tidak melebihi dari 5 tahun usianya.



Untuk Booking Kereta 
🚗 Kereta Sewa Alor Setar
📞 0174008804 / 0174008804
📺 www.keretasewaalorsetar.com

Thursday, March 9, 2017

Kereta Sewa Murah di Johor Bahru

Masih mencari Kereta Sewa Murah di Johor Bahru? sekira ada yang mencari Kereta Sewa Murah di Johor Bahru boleh booking kereta sewa dengan syarikat King Travel & Tours Sdn Bhd kerana semua kereta yang disediakan baru.



 Kereta Sewa Myvi Murah di Johor Bahru
 


Nak pergi bercuti dengan keluarga di Johor Bahru? Nak kereta sewa besar dan mewah di Johor Bahru? boleh sewa Starex dengan harga berpatutan. Baru nampak bergaya nak bercuti di Johor Bahru pon selesa sebab kereta besar

 Kereta Sewa Starex Murah di Johor Bahru 


Kereta sewa dah selesa tapi tak tahu nak pergi bercuti dekat mana? ok saya senaraikan beberapa Tempat Menarik di Johor Bahru yang mesti kena pergi kalau dah sampai di Johor

12 Tempat Menarik di Johor Bahru

1. Legoland, nusajaya
2. Jdt luaskan kuasamu, larkin perdana
3. Murtabak cheese majid, larkin
4. Kacang pool, larkin bomba
5. Abc speacial, kg melayu majidee
6. Mee celup racun, majidee
7. Nasi ayam penyet zona, taman maju
8. Bazar karat, bandar jb
9. Plaza angsana, tampoi
10. Hello kitty, nusajaya
11. Puteri harbour, nusajaya
12. Hutan bandar, bandar jb

Itu antara tempat makan yang best di johor bahru dan juga tempat menarik untuk di lawati di johor bahru. Sekiranya anda nak sewa mpv bajet di johor bahru. anda boleh sewa produa Alza Auto dengan harga serendah 180/Sehari. kalau ambil banyak hari harga boleh kawtim lagi tu

 Kereta Sewa Alza Murah di Johor Bahru




Cara Nak Booking Kereta Sewa Murah di Johor Bahru
 Untuk booking Kereta Sewa Murah di Johor Bahru boleh Call/Whatsapp 017-2244 300 atau boleh terus booking di website www.kingtravel.my Atau boleh lawati blog www.keretasewajb.com

Alamat Kereta Sewa Murah di Johor Bahru
King Travel & tours sdn bhd
36, susur larkin perdana 2
Taman dato onn jaafar
Larkin perdana
80350 johor bahru

Wednesday, March 8, 2017

Kereta Sewa Murah di Alor Setar

Anda masih mencari keret sewa murah di alor setar kedah? ada yang nak tak sekirnya kami buat offer untuk bagi sewa kereta free di alor setar?  kami nak bagi sewa free semua jenis kereta yang kami ada.

Kami ingat nak buat off ni pada bulan ramadhan 2017 ini insya Allah.

Anda masih mencari kereta yang sesuai? Kami myediakan perkhidmatan kereta sewa di alor setar dengan pelbagai jenis kereta. Antaranya :-

Kereta sewa kancil, Kereta sewa viva auto, Kereta sewa myvi auto, Kereta sewa saga flx auto, Kereta sewa proton preve auto, Kereta sewa toyota vios baru auto, Kereta sewa produa alza auto, Kereta sewa proton exora auto, Kereta sewa toyota wish auto, Kereta sewa toyota innova auto, Kereta sewa estima auto, Kereta sewa Vellfire auto, Kereta sewa toyota Alphard auto dan pelbagai lagi.

Kereta Sewa Murah Alor Setar

Monday, March 6, 2017

Makan Free di Ofis Kereta Sewa Alor Setar Kedah


Kami dari syarikat Ridho Travel & Tours Sdn Bhd (Kereta Sewa Alor Setar) menyediakan makan free setiap hari jumaat bermula 8:30am sehingga semua makanan habis.


Setiap minggu menu tidak sama, kami ada sediakan Sandwich Meleleh, Nasi lemak paling sedap di alor setar, Bihun goreng, Mee goreng dan pelbagau aneka makanan lagi. yang pastinya sedap untuk dimakan.


Semua di jemput hadir makan free di ofis kereta sewa alor setar (Ridho Travel & Tours Sdn Bhd)  walau pon tak sewa kereta pon tak apa.


Sunday, March 5, 2017

Sewa Vellfire di Alor Setar

Sesudah solat subuh tadi kami bergegas ke Hotel Grand Alora Alor setar untuk membawa costumer vip yang menyewa kereta vellfire serta pemandu untuk menuju ke airport alor setar kedah pagi ini,

Kereta Sewa Vellfire di Alor Setar Airport 
 

Sewa Vellfire Sekali Pemandu di Alor Setar - Mereka datang alor setar untuk menonton perlawan bola Kedah Vs Melaka di stadium alor setar semalam secara live di depan mata dengan penuh bersemangat.

Sewa Vellfire di Alor Setar Hotel


 Kami menyediakan penghantaran kereta ke depan pintu hotel di seluruh alor setar kedah bagi memudahkan costumer mengambil kereta dan menjadikan satu pengalaman manis bercuti di kedah


Kami dari syarikat Ridho Travel & Tours Sdn Bhd mnyediakan kereta sewa yang baru sahaja. Kereta sewa kami semuanya tidak melibih dari 5 Tahun.


Macam mana nak booking kereta sewa di alor setar?
Untuk bookig kereta sewa di alor setar online boleh ke website kami www.ridhotravel.my dan sekiranya ingin booking melalui sms whatsapp boleh ke bahagian Tempahan kereta sewa alor setar

Saturday, March 4, 2017

Kereta Sewa Axia Baru Alor Setar Kedah

Kali ini kami bawak masuk sebuah lagi Perodua Axia baru untuk disewakan pada pelanggan kami yang memerulukan kereta sewa yang jimat dari segi harga dan petrol. Untuk kegunaan di dalam bandar alor setar kedah ini sangat sesuai sewa kereta axia ini kerena senang untuk parking.

Untuk memenuhi permintaan pelanggan dikala musim cuti semakin hampir ini kami terpaksa membeli beberapa buah kereta baru agar tidak menghampakan pemintaan pelanggan yang ingin sewa kereta di kedah.

Axia Sewa di Alor Setar - Kami menawarkan sewa kereta harian, mingguan dan bulanan. ramai yang tertanya harga kerta sewa axia auto di alor setar kedah ini. Harga sewa kereta axia auto seperti berikut :


Sehari RM120
3 Hari RM330
Seminggu RM720
Sebulan RM2000

Kereta Sewa Axia Alor Setar

Dalaman Axia yang kemas untuk disewakan

Thursday, March 2, 2017

Cara Booking Kereta Sewa di Alor Setar Kedah

Terima kasih pada pejabat DYMM raja perlis kerana sudi menyewa kereta dengan syarikat kami. Moga segala urusan berjalan dengan lanacar. kami menyediakan pelbagai jenis kereta untuk disewa pandu sendiri ataupon termasuk pemandu.

Kami dari kereta sewa alor setar menyediakan penghantaran kereta sewa ke KTM alor setar, shahab perdana, airport alor setar dan kami juga menyediakan kereta sewa di hotel sekitar alor setar

Macam mana nak booking kereta sewa di alor setar?

Cara booking kereta sewa di alor setar mudah sahaja. sekiranya ingin booking online boleh ke website kmi www.ridhotravel.my semudah booking tiket flight online. sekiranya ingin booking melalu sms boleh lihat di bahagian Tempahan

Kereta sewa alor setar menerima bayaran melalui CASH, LO, CEK dan KAD KREDIT