Sunday, December 1, 2013

Kereta Sewa Alor Setar Kedah

http://www.keretasewaalorsetar.com

Khidmat Kereta Sewa Alor Setar Kedah

Syarikat kami mempunya pelbagai jenis kereta untuk disewakan pada yang memerlukan kereta sewa di alor setar kedah. Kami juga membuat penghantaran Kereta sewa di airport alor setar, shahab perdana, KTM alor setar dan juga menghantar kereta sewa sekitar hotel di alor setar kedah.

Apa Yang Menarik?

  • Harga yang berpatutan
  • Kereta yang baru & bersih sahaja digunakan
  • Untuk Aduan sebarang masaalah Call 013-9978538

Jenis Kereta & Harga

Model Kereta Kelas Harian
(RM)
Minggu
(RM)
Bulan
(RM)
Tempah
Sekarang!
Sewa Kereta Produa Viva (Manual) Produa Viva (M) A 90 540 1400
Sewa Kereta Produa Viva (Auto) Produa Viva (A) A 100 600 1500
Sewa Kereta Produa Axia (Auto) Produa Axia (A) A 120 720 2000
Sewa Kereta Proton Saga (Auto)Proton Saga FLX (M) A 120 720 1500
Sewa Kereta Proton Saga (Auto) Proton Saga FLX (A) A 140 840 2000
Sewa Kereta Proton Saga (Auto) Produa Myvi (M) A 120 720 1800
Sewa Kereta Proton Saga (Auto) Produa Myvi (A) A 140 840 2100
Sewa Kereta Toyota Vios (Auto) Proton Iriz 1.6 (A) B 170
990

2500
Sewa Kereta Toyota Vios (Auto) Proton Persona (A) B 170
990

2500
Sewa Kereta Toyota Vios (Auto) Proton Preve (A) B 220 1300 2800
Sewa Kereta Toyota Vios (Auto) Toyota Vios (A) B 250 1500 4300
Sewa Kereta Toyota Vios (Auto) Honda Civic 2.0 (A) B
390

2300

5300
Sewa Kereta Produa Alza (Auto) Honda Accord (A) B
450

2700

5900
Sewa Kereta Produa Alza (Auto) Honda CRV (A) B
450

2700

5900
Sewa Kereta Produa Alza (Auto) Toyota Camry (A) B
450

2700

5900
Sewa Kereta Produa Alza (Auto) BMW 320i (A) B
800

4800

9000
Sewa Kereta Produa Alza (Auto) Produa Alza (A) B 180 1100 2500
Sewa Kereta Toyota Avanza (Auto) Toyota Avanza (A) B 250 1500 3000
Sewa Kereta Proton Exora CFE Bold (Auto) Exora Bold CFE (A) B 250 1500 3000
Sewa Kereta Hyundai Starex (Auto) Toyota Innova (A) B 290 1700 3500
Sewa Kereta Hyundai Starex (Auto) Toyota Hiace (M) B 350 2100 4500
Sewa Kereta Produa Alza (Auto) Nissan Urvan (A) B
450

2700

5900
Sewa Kereta Hyundai Starex (Auto)Hyundai Starex (A) B 600 3600 7000
Sewa Kereta Toyota Estima (Auto) Toyota Estima (A) B 500 3000 6500
Sewa Kereta Alphard (Auto) Toyota Alphard (A) B 600 3600 7000
Sewa Kereta Vellfire (Auto) Toyota Vellfire (A) B 700 4000 9000
Sewa Kereta D-Max (Auto) Toyota Hilux (A) C 350 2100 4800

111 comments:

  1. Hello, we are eazy peezy car rental in Kuala Lumpur. Nice blog!

    ReplyDelete
  2. Recomended....Memang Puashati...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kashih kera sudi berurusan dengan kami..

      Delete
  3. Kalau dkt stesen bus boleh ambil x?

    ReplyDelete
  4. Kalau dkt stesen bus alor setar boleh ambil x?

    ReplyDelete
  5. assalam.nak tanya sewa kereta accord berapa ya.wssp sy di 0194441005.tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh terus hubungi kami ditalian 0174008804

      Delete
  6. Assalammualaikum nk tnya.. Klau viva auto sewa half day brapa harga? Pm 0125665002 meor fazrul

    ReplyDelete
  7. Saya nak sewa kereta viva hari ni hga sabtu berapa harga

    ReplyDelete
    Replies
    1. untuk harga dan booking boleh hubungi kami ditalian 0174008804

      Delete
  8. Saya nak kereta sewa hari ni hga sabtu, viva berapa harga

    ReplyDelete
  9. salam...selain dr salinan ic & lesen apa lgi dokumen yg di perlukan...adakah perlu deposit @ cagaran semasa menyewa...tentang bayaran pula semasa mengambil kereta adakah sya perlu selesaikan semua @ blh Byr separuh semasa amk kereta & separuh lgi di byr semasa serah balik kereta

    ReplyDelete
    Replies
    1. untuk lebih details tuan boleh hubungi kami ditalian 0174008804

      Delete
  10. Replies
    1. kalau mcam kita nak bawak kereta tu masok ke sempadan thai boleh tak kita buat dokumen untuk kereta tu sekali dengan insuran thai...

      Delete
  11. klu ambik di terminal shahab boleh ke?

    ReplyDelete
  12. Saya nak letak kereta viva sy disini. Boleh..

    ReplyDelete
  13. Saya nak letak kereta viva sy disini. Boleh..
    Email sy zack6022004@yahoo.com

    ReplyDelete
  14. Ada x kereta sewa perodua viva 850.. warna putih no plat agk 8145..

    ReplyDelete
  15. Ada x kereta sewa perodua viva 850.. warna putih no plat agk 8145..

    ReplyDelete
  16. Ada x kereta sewa perodua viva 850.. warna putih no plat agk 8145..

    ReplyDelete
  17. Klu sewa estima mesti skali ngan driver ke? X bleh penyewa drive sendiri ke?

    ReplyDelete
  18. As salam. Kalau sewa sari setengah nak kira macam mana? Alza

    ReplyDelete
  19. Salm ... sewa 3 hari viva tu berapa

    ReplyDelete
  20. nak tanya kalau sewa ikut jam boleh tak?

    ReplyDelete
  21. Kalau saya nak sewa kereta,tapi hantar kereta tu ke padang terap boleh ke??

    ReplyDelete
  22. Kalo nak sewa 28/4/16 - 1/5/16...pickup dkt ktmb sg petani @ terminal bas blh ke?

    ReplyDelete
  23. sy nk tnya lau sy nk book kereta viva auto sekali deposit brapa yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. deposit booking cuma 50 sahaja, untuk booking call 0174008804

      Delete
  24. 1st time guna service. Terbaik!!
    Harini public holiday jd Hertz tutup. Kebetulan ade keje..cuba aje la. Respond via Wats App cepat. Time nk pickup kereta, ade staff col utk bagitau plat no kereta.
    Process isi borang pon dipermudhkan.
    Condition kereta masih baru. Bersih. Tahap memuaskan. Masa driving ok.
    Trm ksh Aflah, en Badrul n team. Lain kali dtg ke Kedah akan booking lg. Ade brnch kat Kuching (sarawak), ke?
    Tips: elok buat booking awal :)

    ReplyDelete
  25. 1st time guna service. Terbaik!!
    Harini public holiday jd Hertz tutup. Kebetulan ade keje..cuba aje la. Respond via Wats App cepat. Time nk pickup kereta, ade staff col utk bagitau plat no kereta.
    Process isi borang pon dipermudhkan.
    Condition kereta masih baru. Bersih. Tahap memuaskan. Masa driving ok.
    Trm ksh Aflah, en Badrul n team. Lain kali dtg ke Kedah akan booking lg. Ade brnch kat Kuching (sarawak), ke?
    Tips: elok buat booking awal :)

    ReplyDelete
  26. Bole pickup kat pkn langgar x?

    ReplyDelete
  27. Bos...mlm ni ada van sewa tak..??

    ReplyDelete
  28. If nak sewa pergi ke sempadan siam boleh ke?pm wassap ye...0149462789

    ReplyDelete
  29. Assalam tuan, klo ambil kereta di pendang bole?

    ReplyDelete
  30. van Toyota hiace berapa seat? kalau nissan urvan plak berapa seat?

    ReplyDelete
  31. can I pickup a car at Alor Setar and return it at penang?

    ReplyDelete
  32. salam Boss. Saya nak sewa hilux untuk angkat2 brg. Ada tak yg boleh di sewa dan berapa kos/day. Terima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. 4x4 ada.. untuk urusan sewa boleh cntc 017-4008804 Tq

      Delete
  33. What it's the term if want rent ur car at a lot star on Friday morning pick up and return ur car on Saturday evening 1.00 at airport alor setar

    ReplyDelete
  34. Boleh tanya saya nak sewa viva(A) pada 24 Dis di airport alor setar dan return di airpor alor setar pada 25 Dis....Harganya RM100.00...boleh saya tanya ada caj tambahan lagi tak?

    ReplyDelete
  35. Kalau nak kereta sewa tu dihantarkan ke hotel di alor setar dan kemudian ambil semula pun di hotel (bayaran full masa mula mula hantar ke hotel) boleh tak?

    ReplyDelete
  36. bolehkah saya pick up kereta sewa itu di airport

    ReplyDelete
  37. Hi, saya nak sewa kereta dari lapangan terbang Sultan Abdul Halim, Alor Setar pada 3 April 2017 , jam lebih kurang 11.30am sampai 4 April 2017, pada pukul 7pm.

    Kereta manakah yang paling ekonomi (4 orang).

    Sila PM saya 017332 1300.

    Terima kasih

    Edy

    ReplyDelete
  38. Akum sy nk ty klu mlm ni sy nk sewa keta Exora ada x ??

    ReplyDelete
  39. Salam.. kalau sewa seharian tu dari pkul 12 hari ni dan pulangkan pukul 12 hari seterusnya harga sama dengan bayaran harga seharian? Dengan sticker P kalau boleh.. tq

    ReplyDelete
  40. Sewa viva auto dengan sticker P 24 jam berape ye..

    ReplyDelete
  41. Kalau nak sewa mengikut jam boleh.. Axia

    ReplyDelete
  42. Kalau nak sewa kereta pada 7/6 pagi dan balik pada 8/6 tengah hari, die dikira sehari ke dua hari?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kira sehari lebih.. tuan/puan boleh whatsapp waktu nak sewa nanti kami akan kira.. 017-4008804

      Delete
  43. Kalau sewa 10 hari...travel semenanjung...boleh tak? Family trip...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh.. untuk urusan sewa bolwh whatsapp ke 017-4008804 Tq..

      Delete
  44. hi .. if booking car ambil at changlun bas station ok?

    ReplyDelete
  45. hi if booking car ambil at changlun bus station ok?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau sewa lama kami boleh hantar ke changlun.. kalau nak senang boleh ambil di alor setar

      Delete
  46. Boleh tak kalau saya nak pajakkan kereta ke syarikat tuan?

    ReplyDelete
  47. Kereta bmw selain yg diatas ada yg lain x? Rate yg lbh rendah k? Tp bmw..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kami ada BWM F10 528i, BMW 750Li, Yang paling murah BMW 320i harga seperti di atas tu

      Delete
  48. Vellfire kalau nk pakai seminggu harga tak boleh discount lg ke. Huhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya Allah boleh.. Boleh whatsapp 017-4008804 Tq

      Delete
  49. had umur untk sewa kereta ada tak ?

    ReplyDelete
  50. Assalam .. Harga boleh kurang lagi tak utk myvi ?

    ReplyDelete
  51. Salam klu x dak lesen boleh sewa x atau pun ada cara lain untuk buat jaminan

    ReplyDelete
  52. Kalau nak sewa BMW sekali dengan driver, boleh tanya berapa harganya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh whatsapp details perjalanan ke 017-4008804 nanti kami akan buat sebutan harga

      Delete
  53. car rental with chauffeur (BMW) dari pulau pinang georgetown ke alor setar city, apa harganya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kereta Sewa Alor SetarNovember 1, 2017 at 8:25 PM

      Boleh whatsapp details perjalanan ke 017-4008804 nanti kami akan buat sebutan harga

      Delete