Tuesday, May 23, 2017

Kereta Sewa di Airport Alor Setar

Sekiranya anda datang ke alor setar menaiki flight mendarat di Alor Setar Airport dan ingin mengguna Kereta Sewa di Airport Alor Setar? Boleh booking kereta dengan syarikat kami kerana kami menyediakan pelbagai jenis kereta untuk di sewa di Alor Setar Airport.

Untuk Senarai harga boleh lihat di >> Kereta Sewa Alor Setar Kedah





Bermula dari kereta kecil sperti kereta kancil, viva, axia, myvi, saga, vios, preve  dan pelbagai jenis kereta lagi. kereta kecil ini harganya murah dan amat sesuai bagi yang datang seorang diri atau pon berdua dengan pasangan suami isteri tercinta.





Sewa Kereta MPV di Airport Alor Setar

Kalau anda datang dengan keluarga sangat elok lah sewa MPV seperti Alza, Exora, Grand livina  innova dan sebaginya untuk anak merasakan keselesaan tanpa berhimpit sempit dalam perjalnan untuk menikmati keindahan bandar alor setar 




Sewa Kereta VIP di Airport Alor Setar Kedah

Sekiranya anda inginkan lebih keselesaan dalam perjalanan. boleh sewa Luxury car seperti Honda Accord, Toyota Estima, Honda CRV, Toyota Vellfire, BMW dan pelbagai jenis kereta lagi yang kami ada untuk anda sewa di alor setar kedah.







Van Sewa di Airport Alor Setar Kedah

Kalau ada yang datang bawa rombongan beramai-ramai boleh lah sewa Van Toyota Hiace atau pon Van Nissan Urvan yang besar dan dapat bawa rombongan kahwin mak kiah pusing alor setar kedah










Untuk senarai harga kereta sewa alor setar boleh lihat di Senarai Harga Kereta Sewa Kedah

51 comments:

  1. Berapa sewa honda accord sehari ?

    ReplyDelete
  2. Boleh ka kalau nak sewa kereta untuk sehari ja??

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh.. untuk urusan sewa boleh whatsapp 017-4008804

      Delete
  3. Replies
    1. Vellfire tengok atas spec.. boleh whatsapp ke 017-4008804

      Delete
  4. Van utk 12seater.brp hrga sewa utk 3hr

    ReplyDelete
    Replies
    1. van 10 seat RM350H/sehari, 14 seat RM450/sehari

      Delete
  5. Replies
    1. Honda crv 450/sehari.. untuk harga diskaun boleh whatsapp ke 017-4008804 Tq

      Delete
  6. kereta apa paling murah utk di sewa??sewa dalam 3 ari.. wasap 0139219122

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kereta kancil paling murah.. Untuk booking boleh whatsapp kami ditalian 017-400 8804 Tq

      Delete
  7. Salam, ada Proton Exora utk disewa? Berapa harga untuk sehari, dan bolehkah digunakan untuk travel ke KL?

    ReplyDelete
  8. boleh kereta sewa syarikat tuan pergi ke Danok?

    ReplyDelete
  9. Kereta ape yg boleh disewa dgn harga RM100 sehari ? Tq

    ReplyDelete
  10. Can arrange puck up at KTM? Early morning around 5am. Return on the same day at 12pm. How much for Viva?

    ReplyDelete
  11. maaf, kenapa tak listkan je... harga kenderaan tu..? lebih mudah pelanggan semak... x perlu tanya2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. senarai kereta dan harga semua dah ada tu tuan.. tuan boleh klik bahagian senarai harga tu.. Tak perlu tanya just baca je :-)

      Delete
  12. Van sewa utk 14 orang. Nak ambil petang Jumaat hari Ahad hantar

    ReplyDelete
  13. Axia auto untuk 15 hribulan 12 2017 hingge 17 hb 12 2017 ade lgi tak

    ReplyDelete
  14. salam, saya berminat untuk tanya ridho tours memerlukan runner kereta sewa untuk sekitar UUM tak ? Kami berminat untuk menjadi runner kereta sewa untuk pelajar UUM Sintok

    ReplyDelete
  15. Kalau sewa di alor setar n ambik balik di penang boleh x?sb saya nak ke penang lepas tu

    ReplyDelete
  16. salam
    van 12 seat sewa sehari berapa?

    ReplyDelete
  17. viva auto untuk sewa hari ni ada x.. mlm hntr.... nk g ambik ank kt perlis....

    ReplyDelete
    Replies
    1. untuk urusan sewa boleh whatsapp 017-4008804 TQ

      Delete
  18. van sehari brp?agak 13orang sekali driver

    ReplyDelete
  19. Sewa kereta 3hari viva auto brapa ya?

    ReplyDelete
  20. Salam, sewa axia 6 pagi - 10 malam berapa yer?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ofis kami buka 8am-10:30pm
      untuk booking boleh whatsapp 017-4008804

      Delete